Qui som

Héctor Florit Franquesa

Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona. Nº de col·legiat del COPC: 13.167. Especialitzat en psicopatologia clínica de l’adult per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació complementada amb pràctiques professionals a les unitats de psiquiatria i psicologia dels hospitals Sant Joan de Déu i de Mataró.
Experiència professional en l’àmbit de l’exercici privat de la psicologia en gabinet de psiquiatria i psicologia i també en la vessant de l’assistència pública des de fa més de 15 anys.
Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditat per Sedibac.
Ponent i formador especialitzat.
· Terapeuta individual amb nens, adolescents i adults.
· Terapeuta individual i grupal de persones que utilitzen la violència i volen deixar de fer-ho.
· Terapeuta individual i grupal de persones que han patit o han estat testimonis de violència.
· Facilitador en grups d’augment de l’autoestima i d’autoconeixement.
· Formador, orientador professional, reinsertor sociolaboral.

Cristina Cid Gómez

Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Especialitzada en l’àmbit de l’orientació professional.
Experiència professional en l’atenció de joves i adults en situació de risc d’exclusió social i realitzant tasques d’orientació formativa i professional durant 14 anys.
Formadora en habilitats comunicatives i competències professionals transversals.
· Orientadora formativa i professional per competències.
· Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditada per Sedibac.
· Psicòloga de l’àmbit educatiu i escolar.

Meritxell Sánchez Costa

Psicòloga col·legiada Nº 12.327 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2000).
Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (2004). Terapeuta EMDR (EMDR Europe). Especialista en Psicologia Perinatal, Trauma i Dol.
Porta més de 15 anys desenvolupant la seva activitat professional en l’àmbit privat, principalment en l’àmbit de la psicologia clínica i la psicoteràpia d’adults, nens i adolescents. Responsable del Centre de Psicologia SALUS.
Psicoterapeuta i psicòloga perinatal al Centre CERT, Centro Especializado en la Recuperación del Trauma. Docent del Postgrau de Psicologia Perinatal: Prevenció psicosocial, promoció de la salut i models d’intervenció de la Universitat Rovira i Virgili i dels Màsters de Psicologia Clínica i de la Salut (adults) i de Psicologia clínica infanto-juvenil de l’ISEP.
Coordina grups d’acompanyament a l’embaràs, el part i el naixement, grups d’acompanyament a la maternitat i la criança i grups d’acompanyament al dol gestacional i perinatal.
Cofundadora de l’ Asociación Española de Psicologia Perinatal.

Fina Roche Ramón

Terapeuta Gestalt per l’Escola del Taller de Gestalt de Barcelona , ETGB .
Formada en Arteràpia a l’EAM , Escola d’Arterapia de la Mediterrània.
Formada en Psicologia dels Enneatipus del Programa SAT, creat i dirigit per Claudio Naranjo.
Sóc Membre adherent de la AETG , Associació Espanyola de Teràpia Gestalt.
Diplomada en Treball Social i habilitada com a Educadora Social . Nº col·legiada. 9006. Formada en Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Infantil gestàltica.
Cocreadora i membre de la companyia de dansa contemporània Addaura durant 10 anys.
La meva experiència professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de l’educació, infància i adolescència en protecció , programa ambulatori d’atenció a drogodependències, i els últims 7 anys en l’àmbit de la violència de gènere.

Sílvia Tirado Vega

Vaig començar la meva vida laboral com esteticista amb un màster en estètica avançada.
Sóc quiromassatgista, titulada en dietètica i nutrició, a més de posseir també altres titulacions com: Massatge californià, ayurveda, reiki, reflexologia integral, massatge amb ventoses, auriculoteràpia, aromateràpia, massatge vibracional amb bols tibetans, meditació, MBSR, PNL, curs de miracles , tècniques de relaxació i control de l’estrès.
També he efectuat diversos recessos de diferents tradicions.
Durant 30 anys, he estat exercint de tot això en els meus centres d’estètica, encara que els últims deu, vaig acabar portant exclusivament la direcció d’aquests centres. Tot i així, mai no m’he desvinculat de la meva veritable passió.
Actualment, imparteixo concerts amb bols tibetans en escoles, massatges amb meditació guiada amb la finalitat d’aconseguir estar en el moment present, tallers per a professionals del massatge per aprendre a fer el massatge amb meditació, massatges amb teràpies i classes de com aprendre a meditar en grups o individualment.
L’objectiu és presentar la meditació de forma totalment autèntica i natural per a la vida i les necessitats de les persones d’avui dia (NO religiós).
Tinc un compromís amb la pràctica diària de la meditació i també amb el meu propi creixement personal. També estic en aquest projecte de retirs anomenat “Un instant en la teva essència”.