Héctor Florit Franquesa

 • Terapeuta individual amb nens, adolescents i adults.

 • Terapeuta individual i grupal de persones que han patit o han estat testimonis de violència.

 • Terapeuta individual i grupal de persones que utilitzen la violència i volen deixar de fer-ho.

 • Facilitador en grups d’augment de l’autoestima i d’autoconeixement.

 • Formador, orientador professional, reinsertor sociolaboral.

Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona. Nº de col·legiat del COPC: 13.167. Especialitzat en psicopatologia clínica de l’adult per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació complementada amb pràctiques professionals a les unitats de psiquiatria i psicologia dels hospitals Sant Joan de Déu i de Mataró.

Experiència professional en l’àmbit de l’exercici privat de la psicologia en gabinet de psiquiatria i psicologia i també en la vessant de l’assistència pública des de fa més de 20 anys.

Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditat per Sedibac.
Ponent i formador especialitzat.

Cristina Cid Gómez

 • Psicòloga i terapeuta de joves i adults.

 • Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditat per Sedibac.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en l’àmbit educatiu i escolar.

 • Acompanyant a famílies i a joves en situació vulnerable durant 20 anys.

 • Formadora en habilitats socials i gestió de les emocions.

 • Algunes de les tècniques que utilitzo en teràpia: visualització guiada, entrenament en tècniques de relaxació i de meditació.

 • Els meus principals valors: el respecte i l’acompanyament des de la humilitat, la confiança i l’empatia.

 • Les meves grans aliades en els processos d’acompanyament i de creixement personal: les flors de Bach.

Col.legiada al col.legi oficial de psicòlegs de Catalunya número 13951.

Meritxell Sánchez Costa

 • Psicòloga especialista en Trauma i Psicologia Perinatal i Psicòloga General Sanitària.

 • Facilitadora de Disciplina Positiva en famílies per l’Associació Disciplina Positiva Espanya i per la Positive Discipline Association.

 • Cofundadora i membre d’honor de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP).

Porta 20 anys desenvolupant la seva activitat professional en l’àmbit privat, principalment en l’àmbit de la psicologia clínica i la psicoteràpia d’adults, nens i adolescents.

www.meritxellsanchez.com

Nascuda a Barcelona fa 43 anys. Psicòloga col·legiada 12.327 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2000). Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (2004). Terapeuta EMDR (EMDR Europe). Especialista en Psicologia Perinatal, Trauma i Vincle.

Encara que la seva formació inicial va ser d’orientació cognitiu-conductual i en els últims anys s’ha format en profunditat en EMDR, defineix la seva metodologia de treball com a psicòloga integradora, ja que utilitza eines i tècniques de diferents enfocaments, s’adapta a les necessitats de cada persona, contempla a la persona i la seva problemàtica des d’una perspectiva bio-psico-social i integral i treballa les dificultats i els símptomes tant a nivell emocional, cognitiu, conductual, com a nivell corporal, tenint especialment en compte la teoria de l’afecció i les seves aplicacions psicoterapèutiques.

Montse Iserte

 • Llicenciada en Psicologia.

 • Terapeuta Sexual.

 • Terapeuta de Parelles.

Web: www.montseiserte.com
IG: @montse_iserte

Llicenciada en psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) al 2004.
Nº de col·legiada del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC): 14.887.

Experiència professional en l’àmbit de l’exercici privat de la psicologia des de fa més de 16 anys, acompanyant a les persones per a que millorin les seves relacions afectives i sexuals. Aquest treball es pot fer tant individualment com en parella.

Les sessions que realitza destaquen per ser properes, dinàmiques i breus (habitualment es requereix de poques sessions per a solucionar la dificultat manifestada).

Realitza cursos, xerrades i tallers d’educació sexual i afectiva a escoles, instituts i altres organitzacions. Destinades a persones des dels 6 anys (1r de primària) i acompanyant-les en totes les etapes de la vida.

Docent de diversos seminaris del Màster en Teràpia Sexual i de Parella de la Universitat de Barcelona (UB).

Ha participat en diversos medis de comunicació, a nivell de ràdio, TV i premsa escrita (entre els que destaquem Tv3, Catalunya Radio, Radio Flaixbac, Onda 0, Abc punto Radio, …).

Propietària de la botiga eròtica Vibracions situada a la Rambla del Poblenou No 105 de Barcelona i també amb botiga online (www.vibracions.com), amb equip de 20 sexòlogues per a realitzar tapersex (mostreig de productes eròtics) per tot Catalunya i Madrid.

Inventora de productes per a la salut genital femenina, a través de la marca Sensual Intim (www.sensualintim.com) , amb patents en productes com Eureka! Cup (la única copa menstrual buidable) i les Pelvic Balls (dispositiu per treballar el sol pelvià).