Héctor Florit Franquesa

 • Terapeuta individual amb nens, adolescents i adults.

 • Terapeuta individual i grupal de persones que han patit o han estat testimonis de violència.

 • Terapeuta individual i grupal de persones que utilitzen la violència i volen deixar de fer-ho.

 • Facilitador en grups d’augment de l’autoestima i d’autoconeixement.

 • Formador, orientador professional, reinsertor sociolaboral.

Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona. Nº de col·legiat del COPC: 13.167. Especialitzat en psicopatologia clínica de l’adult per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació complementada amb pràctiques professionals a les unitats de psiquiatria i psicologia dels hospitals Sant Joan de Déu i de Mataró.

Experiència professional en l’àmbit de l’exercici privat de la psicologia en gabinet de psiquiatria i psicologia i també en la vessant de l’assistència pública des de fa més de 20 anys.

Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditat per Sedibac.
Ponent i formador especialitzat.

Cristina Cid Gómez

 • Orientadora formativa i professional per competències.

 • Terapeuta floral del sistema de remeis florals del Dr. Bach acreditada per Sedibac.

 • Psicòloga de l’àmbit educatiu i escolar.

 • Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en l’àmbit de l’orientació professional.

Experiència professional en l’atenció de joves i adults en situació de risc d’exclusió social i realitzant tasques d’orientació formativa i professional durant 20 anys. Formadora en habilitats comunicatives i competències professionals transversals.

Meritxell Sánchez Costa

 • Psicòloga especialista en Trauma i Psicologia Perinatal i Psicòloga General Sanitària.

 • Facilitadora de Disciplina Positiva en famílies per l’Associació Disciplina Positiva Espanya i per la Positive Discipline Association.

 • Cofundadora i membre d’honor de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP).

Porta 20 anys desenvolupant la seva activitat professional en l’àmbit privat, principalment en l’àmbit de la psicologia clínica i la psicoteràpia d’adults, nens i adolescents.

www.meritxellsanchez.com

Nascuda a Barcelona fa 43 anys. Psicòloga col·legiada 12.327 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2000). Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (2004). Terapeuta EMDR (EMDR Europe). Especialista en Psicologia Perinatal, Trauma i Vincle.

Encara que la seva formació inicial va ser d’orientació cognitiu-conductual i en els últims anys s’ha format en profunditat en EMDR, defineix la seva metodologia de treball com a psicòloga integradora, ja que utilitza eines i tècniques de diferents enfocaments, s’adapta a les necessitats de cada persona, contempla a la persona i la seva problemàtica des d’una perspectiva bio-psico-social i integral i treballa les dificultats i els símptomes tant a nivell emocional, cognitiu, conductual, com a nivell corporal, tenint especialment en compte la teoria de l’afecció i les seves aplicacions psicoterapèutiques.