Com treballem

El respecte quan atenem a una persona, a una parella o a una família ens sembla imprescindible i potser el més important en la relació terapèutica.

Considerem a qui atenem expert en sí mateix. Nosaltres som experts en el nostre àmbit professional. Escoltar activament, recollir les demandes, compartir informació, dialogar des d’una posició d’igualtat, aportar els nostres coneixements, retornar, enriquit, el que se’ns confia és la forma en que treballem.

L’acompanyament i el compromís vers qui demana atenció és un altre dels pilars que ens semblen fonamentals. Tots podem necessitar recolzament i creiem que els vincles humans significatius són veritables motors de canvi en l’evolució de les persones.

També som conscients que algunes persones poden necessitar una derivació a altres professionals de la salut. Contem amb una xarxa de professionals de la nostra confiança que poden complementar la nostra atenció.

Les perspectives teòric-pràctiques que fonamenten la nostra teràpia se sintetitzen en una atenció que posa la humanitat en primer terme. Així com no ens agrada etiquetar les persones que necessiten ajuda, tampoc no ens sentim còmodes adherint-nos per complet a una orientació determinada.

Tanmateix, la perspectiva anomenada integradora és la que millor encaixa en la nostra manera d’entendre la pràctica de la psicologia.

© Copyright - SENTITS PSICOLOGIA 2019